Sleutelwoordteksten in DelphiCare: focus op preventie

08 FEB. 2024

Onze wetenschappelijke databank DelphiCare bevat voor een aantal farmaceutische specialiteiten overzichtelijke sleutelwoordteksten. Dankzij deze gestructureerde artikels kan de apotheker de patiënt informeren over een aantal preventieve maatregelen, zoals hygiënische richtlijnen, alarmsymptomen, patiëntenvoorlichting, specifiek advies bij bijwerkingen enz. De nadruk ligt steeds op praktische informatie om de apothekers te ondersteunen in het leveren van kwaliteitsvolle farmaceutische zorg aan hun patiënten.

Wist u dat de sleutelwoordteksten recent ook werden toegevoegd in onze Phil-webapplicatie? Lees hier hoe u ze in Phil kunt raadplegen!

De sleutelwoordteksten worden in DelphiCare momenteel nog als tekstbestand weergegeven. 
Daar komt binnenkort verandering in, want vanaf april 2024 kunt u ze als pdf, in een mooie en overzichtelijke lay-out, via een URL consulteren.

Karin Haelvoet

Solutions Development Manager

Recent

Toon alle
Ontdek onze Phil-webservices

Om aan specifieke behoeften te voldoen, worden de Phil-webservices aangeboden in verschillende pakketten, elk pakket samengesteld uit een selectie van features. Hieronder geven we u een overzicht:

De SAM-gegevens beschikbaar via webservice

APB biedt dagelijkse SAMpublication via webservice aan voor gebruikers van het Tarief voor Ziekenhuizen en het Tarief der Farmaceutische Producten.

APB-databases of Phil-webservices

Er zijn verschillende overwegingen die meespelen bij de keuze tussen een traditionele database en webservices, afhankelijk van de specifieke behoeften en context van een project. Hieronder geven wij u een overzicht: