Solutions by APB

Wij kennen de apotheeksector als geen ander. Maak gebruik van onze unieke expertise om uw onderneming te doen groeien. We garanderen een complete aanpak en een gepersonaliseerde oplossing dat beantwoordt aan uw noden.

{{currentNode.prefix}}

Zie resultaat

Recent

Toon alle
Op stand-by tijdens de zomermaanden

De zomerperiode is aangebroken en ook bij Advertising schakelen we over naar zomermodus. Maar geen nood, we blijven beschikbaar voor al uw dringende communicatie!

Phasius

Extensive expertise in product quality and patient safety

Advies en expertise

Het zoeken naar betrouwbaar, gepersonaliseerd deskundig advies over de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen of andere gezondheids- en verzorgingsproducten is vaak een complex proces. Verlies geen tijd meer: doe een beroep op Phasius.

Methodeontwikkeling en -validatie

Door de ontwikkeling, optimalisering en validering van analytische methoden toe te vertrouwen aan een betrouwbare partner die gespecialiseerd is in dit domein, kunt u de ontwikkelingstijd van uw producten aanzienlijk verkorten en de time-to-market versnellen.

Stabiliteitsstudies

R&D, formulering, productie, post-marketing... ongeacht het ontwikkelingsstadium van uw geneesmiddelen, voedingssupplementen, bereidingen of andere gezondheidsproducten, is Phasius uw vertrouwde partner voor al uw kwaliteitsgerelateerde studies.

Contacteer ons

Solutions Team +32 285 42 17