Phil Connect

Ontwikkelt u informatief en ondersteunend materiaal voor patiƫnten of voor apothekers? Met onze oplossing Phil Connect bereikt u vlot en efficiƫnt bijna 90% van de Belgische officina-apothekers.

Deel uw informatief en ondersteunend materiaal rechtstreeks met patiënten en apothekers via een innovatief kanaal! Met onze oplossing Phil Connect bereikt u vlot en efficiënt bijna 90% van de Belgische officina-apothekers.

Versterk farmaceutische zorg

De meerderheid van patiënten waardeert extra materiaal ter aanvulling van mondelinge informatie. Ook talrijke studies tonen aan dat patiënten mondelinge toelichting van hun zorgverleners maar moeilijk kunnen onthouden. Dat extra informatiemateriaal draagt bovendien bij aan een persoonlijk gevoel van efficiëntie en autonomie in het opnemen en voortzetten van hun eigen behandeling, en versterkt de relatie met hun apotheker. 

Volgens een studie uitgevoerd in 2022 door agentschap Dedicated Research, wenst 98% van de Belgische apothekers dat zij kunnen beschikken over meer informatief materiaal en ondersteuning in hun missie om de patiënt optimaal te begeleiden.

Het hoofddoel van Phil Connect is de apothekers meer ondersteunen in hun dagelijkse praktijk zodat zij:

  •  de communicatie met hun patiënten kunnen optimaliseren
  • de beste farmaceutische zorgen kunnen bieden aan hun patiënten bij de aflevering van hun geneesmiddel of een ander gezondheidsproduct.

Deel tot 3 verschillende informatieve of ondersteunende materialen over een farmaceutisch product voor €3.780/jaar (excl. btw). Contacteer ons voor een prijsofferte op maat.  

Instant share of your patient & pharmacist support

Pascal Dohrn

Solutions Developer

Recent

Toon alle
Company Media Distribution (CMD) wordt Phil Connect

Een nieuw logo, een nieuwe look en ... een nieuwe naam! Onze dienst Company Media Distribution (CMD) heet voortaan Phil Connect. Die veranderingen maken deel uit van de volledige rebranding van onze Solutions identiteit.

Hoe werkt Phil Connect?

Van stappenplan tot instructievideo: via Phil Connect geraakt het vlot bij apotheker en patiënt!