Subscriptions

Met een abonnement bij APB hebt u vlot toegang tot onze unieke expertise en actuele informatie over de apotheeksector. We bieden verschillende formules voor een aanbod dat is afgestemd op uw noden.

Geneesmiddelen en de officina-apotheek zijn onze core business. Met onze diverse abonnementsformules bieden we gezondheidsprofessionals die geen lid zijn van APB toegang tot een brede waaier van tools en diensten, en relevante informatie over de apotheeksector: 

  • Gebruik Phil en vereenvoudig uw dagelijkse praktijk met de meest complete en betrouwbare kennis over geneesmiddelen en andere farmaceutische producten in België. Enkel administratieve gegevens (Light) of het volledige pakket met wetenschappelijke ondersteuning (Full) … aan u de keuze!  

  • Vergroot uw kijk met betrouwbare en relevante informatie via onze website MyAPB en onze Korte Berichten, hét vakblad van de Belgische apotheker. 

  • Garandeer een correcte aflevering en tarifering van uw magistrale bereidingen met dé referentiebron in onze sector, het Tarief der Magistrale Bereidingen

  • Ontvang onze e-mailalerts en wees steeds als eerste op de hoogte over intrekkingen van ons labo, mededelingen van farmaceutische firma’s en juridische en reglementaire updates. 

Key knowledge and relevant news from the pharmacy

Recent

Toon alle
Alles-in-één?

Een all-in-one formule betekent op vakantie zorgeloos genieten. Bij APB geniet u zorgeloos van al onze voordelen met onze eigen versie van ‘alles-in-één’: een HCP PRO abonnement.

Welke formule past bij u?

Hoe blijft u op de hoogte van relevant nieuws uit de apotheeksector? Met een abonnement APB natuurlijk!