Insights

Verfijn uw strategie en versterk uw beslissingen met onze datagedreven oplossingen. Wij analyseren onze exclusieve data – standaard of volgens uw wensen - en leveren de slimme inzichten over de dynamiek in uw markt. Zo neemt u de juiste beslissingen op het juiste moment.

Onze exclusieve gegevensbanken vormen een waardevolle bron van informatie over de farmaceutische specialiteiten die in België worden voorgeschreven en afgeleverd. Wij analyseren de data – standaard of volgens uw wensen - en leveren de slimme inzichten over de dynamiek in uw markt. Zo neemt u met onze Insights de juiste beslissingen op het juiste moment. 

Off-the-Shelf or Custom-made

Bijna 9 op 10 apotheken in België zijn lid bij APB. Dankzij onze unieke positie in de apotheeksector, beschikken we bijzonder snel over betrouwbare gegevens* van zo goed als alle – niet minder dan 94%! - terugbetaalde geneesmiddelen die in de apotheken in ons land zijn afgeleverd. En die gegevens zijn één maand na de aflevering reeds beschikbaar. Bovendien beschikken we ook over longitudinale gegevens met een coverage van 78%. 

We verwerken de data uiteraard op ethische wijze met uiterst respect voor de privacy. Alle gegevens zijn geanonimiseerd en worden geaggregeerd, de naleving van het beroepsgeheim van de zorgverlener ten opzichte van de patiënt blijft zo gewaarborgd. 

Clear & deep understanding of your market’s dynamics

Pascal Dohrn

Solutions Developer

Recent

Toon alle
A ready-to-go Data Solution?

Om de juiste beslissingen op het juiste moment te kunnen nemen, moet u de dynamiek van uw markt goed begrijpen. Onze gerichte analyses geven u de informatie die u nodig hebt. Ontdek in minder dan 2 minuten onze standaardoplossing, die je precieze antwoorden geeft op 5 essentiële vragen.

Dynamic data set

Onze standaardoplossing biedt een antwoord op 5 essentiële vragen

Custom-made: over welke gegevens beschikken we?

Afhankelijk van uw specifieke wensen, kunnen we meer diepgaande analyses uitwerken.