Phil

Onze Pharmaceutical Information Library – Phil in het kort – is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke webapplicatie die wordt ondersteund door de meest complete en betrouwbare databanken voor de dagelijkse apotheekpraktijk.

De rol van de apotheker als zorgverlener evolueert voortdurend. Ook door het steeds groeiend aanbod van farmaceutische specialiteiten, medische hulpmiddelen en andere gezondheidsproducten op de markt, heeft de apotheker nood aan efficiënte en gebruiksvriendelijke hulpmiddelen. Deze tools moeten hem versterken in de verschillende facetten van zijn beroep: van het administratief beheer tot de ondersteuning van de farmaceutische zorg die hij verleent aan zijn patiënten, en ondersteuning bieden bij de aflevering.

Alle informatie over farmaceutische producten

Onze Pharmaceutical Information Library – Phil in het kort – wordt ondersteund door de meest uitgebreide en betrouwbare databanken voor de apotheekpraktijk in België. Het is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke webapplicatie waarmee u:  

  • onmiddellijk alle administratieve, prijs-, regelgevende en wetenschappelijke gegevens kan raadplegen voor alle geneesmiddelen die op de Belgische markt verkrijgbaar zijn in de officina-apotheken of in de ziekenhuizen; 
  • snel over informatie (en ondersteuning) beschikt die nodig is om de geldigheid, veiligheid en kwaliteit van de aflevering van een geneesmiddel, en de farmaceutische zorg die daarmee gepaard gaat, te garanderen; 
  • onmiddellijk alle administratieve, prijs – en regelgevende gegevens kan raadplegen van alle medische hulpmiddelen en andere gezondheidsproducten die op de Belgische markt in de officina-apotheken beschikbaar zijn. 

Phil is ook beschikbaar via API, als webservice, om een performant antwoord te bieden op specifieke noden van bepaalde gebruikers. 

Fast access to the pharmaceutical info you need

Recent

Toon alle
Veilig gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap

Wordt u in de praktijk wel eens geconfronteerd met vragen van patiënten over geneesmiddelen en zwangerschap? Phil bevat een schat aan actuele informatie over dit onderwerp.

Phil praktisch: sleutelwoordteksten

De sleutelwoordteksten uit onze DelphiCare-databank staan nu ook in Phil. De apotheker beschikt zo over praktisch materiaal om af te drukken en te gebruiken in de apotheek!

Phil praktisch: hulpstoffen met erkende werking

Een module waarin u alternatieve specialiteiten kan opzoeken wanneer een farmaceutisch product hulpstoffen met erkende werking bevat. U ontdekt het in Phil!