Phil praktisch: twee producten vergelijken

31 OKT. 2023

Phil biedt u de mogelijkheid om de eigenschappen (administratieve en/of wetenschappelijke gegevens) van twee producten te vergelijken. En dat kan heel eenvoudig!

Stap 1: Ga naar de productfiche van één van de twee producten die u wil vergelijken, en klik rechtsboven in de interface op ‘Vergelijken’. Het pop-up menu ‘Te vergelijken producten’ verschijnt automatisch onderaan uw scherm.
Stap 2: Herhaal die handeling voor het tweede product dat u wenst op te nemen in de vergelijking. Het product verschijnt dan ook in het menu ‘Te vergelijken producten’. Nu hoeft u enkel nog op de knop ‘Vergelijken’ te klikken die u onderaan dit menu vindt (2a).

A   Twee Producten Vergelijken 300dpi

Merk op dat u het type gegevens die u wenst te vergelijken kan specifiëren vooraleer u op ‘Vergelijken’ klikt (2b). U kunt de parameters ook erna aanpassen, via ‘Productvergelijking’ (2c).

B   Twee Producten Vergelijken 300dpi

 

 

Recent

Toon alle
Veilig gebruik van geneesmiddelen tijdens de zwangerschap

Wordt u in de praktijk wel eens geconfronteerd met vragen van patiënten over geneesmiddelen en zwangerschap? Phil bevat een schat aan actuele informatie over dit onderwerp.

Phil praktisch: sleutelwoordteksten

De sleutelwoordteksten uit onze DelphiCare-databank staan nu ook in Phil. De apotheker beschikt zo over praktisch materiaal om af te drukken en te gebruiken in de apotheek!

Phil praktisch: hulpstoffen met erkende werking

Een module waarin u alternatieve specialiteiten kan opzoeken wanneer een farmaceutisch product hulpstoffen met erkende werking bevat. U ontdekt het in Phil!