Online of offline adverteren?

28 SEP. 2023

Digitaal, op papier of een combinatie van beide? We helpen u de beste optie kiezen om uw boodschap te communiceren aan de apothekers.

Online

Op het private deel MyAPB van onze website apb.be dat dient als multifunctioneel platform voor beroepsinformatie voor de apotheker, verspreiden we op elk moment uw boodschap in de vorm van een publicitaire banner dat direct zichtbaar is bovenaan de homepage, of als een mededeling van de firma die op de homepagina worden weergegeven in een vaste rubriek. 

Minstens één keer per maand versturen we de mededelingen van de firma’s die de voorgaande weken op onze website zijn gepubliceerd, ook nog eens per e-mail in een specifieke nieuwsbrief. Meer dan 11.700 apothekers en apotheekassistenten zijn daarop geabonneerd. We bezorgen automatisch 6 weken na verzending van die nieuwsbrief een rapport van het bereik (open rate en aantal unieke clicks) aan onze adverteerders. 

Een banner of mededeling op onze website is de ideale aanvulling op een communicatie in de Korte Berichten, en de beste manier om uw boodschap snel bij de apothekers te brengen! 

U heeft een dringende belangrijke boodschap te communiceren? 

We kunnen uw bericht op MyAPB publiceren en (binnen de 48 uur) als een newsflash uitsturen aan onze abonnees op de nieuwsbrief Mededelingen van de firma’s. 

Offline

Het vaktijdschrift van de apotheker en zijn team, dat zijn de Korte Berichten! Maandelijks bundelen we de belangrijke professionele actualiteit, interviews en ervaringen uit de dagelijkse praktijk van de apotheek met praktische info en materiaal. Onze lezers kunnen kiezen om het magazine op papier te doorbladeren en/of te scrollen door de digitale versie

De Korte Berichten verschijnen de eerste (werk)dag van de maand, behalve in augustus. Ze: 

  • worden uitgegeven in Nederlands en Frans (met als titel Nouvelles Brèves); 
  • hebben een oplage van 5.750 exemplaren (3.100 NL en 2.650 FR); 
  • worden verzonden naar alle voor het publiek opengestelde apotheken en ziekenhuisapotheken in België en het Groothertogdom Luxemburg. Ook tal van andere professionals in de farmaceutische sector zijn geabonneerd. 

Met een advertentie of mededeling in de Korte Berichten bereikt u gegarandeerd uw doelgroep op de meeste efficiënte manier. De verschillende formats en insertiemogelijkheden vindt u in onze technische fiche. 

Pascal Dohrn

Solutions Developer

Recent

Toon alle
Hoe goed presteert uw online mededeling via onze kanalen?

Bij Solutions bieden we graag transparantie en inzicht aan onze klanten. Jaarlijks delen we dan ook de performantie van onze online adverteermogelijkheden. Ontdek het bereik van uw ‘Mededeling van de firma’.

Bereik ook de ziekenhuisapothekers via APB

We helpen u graag om uw belangrijke boodschap(pen) zo efficiënt mogelijk naar uw doelpubliek te communiceren. Met onze solution Advertising brengen we u in contact met de ziekenhuisapothekers.