We zetten uw campagne extra in de verf

25 MRT. 2024

Nieuw in ons online aanbod: uw campagne in de kijker via onze newsletter voor de apotheker. Met een uniek hoog openingspercentage, vergroot u meteen het bereik van uw boodschap. Een nieuwe tool in uw arsenaal voor gezondheidspromotie!

Hoe houden we mensen gezond? Het is een drijfveer voor veel professionals in de gezondheidssector. Met een gezonde levensstijl stimuleren, kennis over gezondheid vergroten en gezond gedrag faciliteren komen we al een heel eind.  Vanuit uw expertise bedenkt u goed uitgekiende campagnes om gezondheid te promoten en werpt u tal van middelen in de strijd om uw doel te bereiken. Bij Solutions zoeken we steeds naar manieren om u daarbij te helpen. 

De apothekers genieten in ons land een enorm groot vertrouwen bij de burger en ze bieden dagelijks aan ongeveer een half miljoen mensen gezondheidsadvies. Ze zijn dan ook een onmisbare bondgenoot om uw gezondheidscampagne te ondersteunen en bij hun apotheekbezoekers uit te dragen.  

Voortaan maakt u de apothekers van uw campagne bewust op het meest geschikte moment via onze newsletter ‘Mededelingen van de firma’s’. De exclusieve plek bovenaan garandeert u optimale zichtbaarheid. Mooie bonus: met een minimale inspanning vergroot u in een ogenblik het bereik van uw campagne via een netwerk van meer dan 11.700 abonnees. 

Ons aanbod voor uw campagnes

  • Een online mededeling op het gedeelte MyAPB van onze website. 
  • Nieuw! Een exclusieve plek bovenaan de newsletter ‘Mededelingen van de firma’s’. 
  • Educatief materiaal over farmaceutische zorg? Dan wordt dit ook via Phil Connect ter beschikking gesteld aan onze apothekers. 
  • Een optionele banner op het gedeelte MyAPB van onze website. 

Bij een dringende mededeling of een DHPC kan u nog steeds beroep doen op onze FLASH-nieuwsbrief. 

Heeft u al een specifieke campagne voor ogen of wilt u meer informatie over dit nieuw aanbod? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bekijken.  

Pascal Dohrn

Solutions Developer

Recent

Toon alle
Plan uw zomer met de Korte Berichten

Even ertussenuit tijdens de zomervakantie? Onze Korte Berichten ook! Boek tijdig uw advertentieruimte zodat u zeker bent dat de apotheker u deze zomer niet uit het oog verliest ...

We zetten uw campagne extra in de verf

Nieuw in ons online aanbod: uw campagne in de kijker via onze newsletter voor de apotheker. Met een uniek hoog openingspercentage, vergroot u meteen het bereik van uw boodschap. Een nieuwe tool in uw arsenaal voor gezondheidspromotie!

Hoe goed presteert uw online mededeling via onze kanalen?

Bij Solutions bieden we graag transparantie en inzicht aan onze klanten. Jaarlijks delen we dan ook de performantie van onze online adverteermogelijkheden. Ontdek het bereik van uw ‘Mededeling van de firma’.