Verder op hetzelfde elan in 2024

12 JAN. 2024

Met deze videoboodschap brengen we u graag onze allerbeste wensen voor 2024 over en danken we u van harte voor uw waardevolle steun en vertrouwen.

Het Solutions team blikt tevreden terug naar 2023. Het was een jaar vol belangrijke mijlpalen voor ons (we creëerden een nieuwe brand!) en onze sector. 

Met trots zien we de apotheeksector positief evolueren. Dankzij hun niet aflatende inzet voor het verbeteren van de gezondheid van hun patiënten, mogen de officina-apothekers tal nieuwe diensten aanbieden die de zorg zullen versterken. 

Dankzij jullie, onze partners, kunnen de apothekers ook uitstekende dienstverlening bieden. Met onze uitgebreide adverteermogelijkheden op de kanalen van APB houdt u hen efficiënt op de hoogte van relevante productinformatie. Door informatief en educatief materiaal via Phil Connect rechtstreeks aan hen ter beschikking te stellen, ondersteunt u hen in hun dagelijkse praktijk en versterkt u de zorg voor de patiënt. 

Bedankt voor uw waardevolle steun en vertrouwen. 

We kijken vol enthousiasme uit naar een 2024 waarin we samen op hetzelfde elan verder kunnen werken aan een jaar in topvorm voor iedereen. 

Bedankt en onze beste wensen! 

Recent

Toon alle
Nieuwe rubriek in onze nieuwsbrief: Phil Connect

APB is verheugd om de nieuwe rubriek Phil Connect in de Mededelingen van de Firma’s aan te kondigen. Deze rubriek biedt een kort overzicht van de nieuwste implementaties, waardoor onze toepassing nog meer in de kijker wordt gezet.

Nieuwe aanbiedingen voor 2025

Deze week zijn de hernieuwingsbrieven voor de abonnementen verstuurd. Hieronder sommen we de nieuwigheden voor u op.

APB aanwezig op Pharmanology 2024

Pharmanology, vroeger bekend als de Farmabeurs, is al jarenlang een vakbeurs voor de officina-apotheker in België. Georganiseerd door Farma vzw, biedt deze beurs een platform waar de nieuwste ontwikkelingen en trends worden gepresenteerd. Het is de plek waar professionals samenkomen om de toekomst van de officina te bespreken en vorm te geven.