Solutions steekt in een nieuw jasje

12 OKT. 2023

Met veel trots presenteren we u vandaag onze vernieuwde Solutions. Ons aanbod is sterker, groter en praktischer dan ooit. Met een 'solution' voor iedere nood…

Vandaag lanceren we onze vernieuwde Solutions. We staken ons merk in een fonkelnieuw jasje. Waarom? Ons aanbod is de voorbije jaren steeds meer uitgebreid, en het was dan ook tijd om een frisse wind door ons merk te laten waaien.

Wat is er, behalve het nieuwe design, veranderd? We brachten meer structuur en herkenbaarheid in onze producten en diensten, en plaatsten onze unieke expertise in de apotheeksector meer centraal in onze identiteit. Bij Solutions geniet u immers van een directe connectie met de officina-apotheker, en van de rijke kennis en ervaring die APB heeft opgebouwd dankzij z’n unieke positie in het apotheeklandschap.

Your connection with the pharmacy

Wees gerust: uiteraard zijn onze producten en diensten even betrouwbaar als voorheen, en kan u rekenen op de persoonlijke aanpak die u van ons gewoon bent! 

Ga een kijkje nemen in ons aanbod: Advertising, Phil Connect, Subscriptions, Phil, Insights en Databases. Vertel ons hoe we u van dienst kunnen zijn. 

Wij horen graag van u!