Phil praktisch: lijst van onbeschikbaarheden

01 DEC. 2023

Wist u dat u in onze Phil-webapplicatie ook informatie over de onbeschikbaarheid van geneesmiddelen kunt raadplegen?

Onder de negen modules in het navigatiemenu, links in de interface, krijgt u een overzicht van acht lijsten (o.a. nieuwe geneesmiddelen, schrappingen van de markt, onbeschikbaarheden, materiaal partners, terugbetaalbare homeopathie, …) (1). We zoomen verder in op de lijst van de onbeschikbare geneesmiddelen of onbeschikbaarheden (2).

Screenshots Phi L   Onbeschikbaarheden 1 2

Wanneer u klikt op de lijst van de onbeschikbaarheden (2), ziet u vervolgens een duidelijk overzicht van de huidige onbeschikbare producten, met een vermelding van de begindatum van de onbeschikbaarheid, de datum van vermoedelijke beschikbaarheid en de reden van de onbeschikbaarheid van het product (3).

Screenshots Phi L   Onbeschikbaarheden 3

Tip: wanneer u, bovenaan in de zoekbalk (4), een opzoeking hebt uitgevoerd op naam van een product of op CNK, kunt u ook in de productfiche, onder de ‘Administratieve gegevens’ (4A), de onbeschikbaarheid van een product (4B) raadplegen. Ook de reden van de onbeschikbaarheid wordt in de productfiche vermeld.

Screenshots Phi L   Onbeschikbaarheden 4 4a 4b

Recent

Toon alle
Phil Praktisch : bewaring van producten

Welke producten horen in de koelkast? Wat moet in de vergiftkast bewaard worden? Het antwoord kan u heel eenvoudig terugvinden in Phil.

Phil praktisch: twee producten vergelijken

Phil biedt u de mogelijkheid om de eigenschappen (administratieve en/of wetenschappelijke gegevens) van twee producten te vergelijken. En dat kan heel eenvoudig!

Phil Praktisch: toegang tot RenAdaptor®

Raadpleeg via Phil de juiste dosisaanpassingen bij nier- en leverinsufficiëntie met RenAdaptor®, een databank ontwikkeld door experts van het CHR de la Citadelle-ziekenhuis in Luik.