Company Media Distribution (CMD) wordt Phil Connect

11 OKT. 2023

Een nieuw logo, een nieuwe look en ... een nieuwe naam! Onze dienst Company Media Distribution (CMD) heet voortaan Phil Connect. Die veranderingen maken deel uit van de volledige rebranding van onze Solutions identiteit.

Zomaar een nieuwe naam? Nee, hoor! Inhoudelijk verandert deze dienst niet, maar de naam 'Phil Connect' geeft veel beter weer wat u er precies van mag verwachten: 

  • Een innovatieve oplossing om digitaal* informatief materiaal of educatieve ondersteuning rond geneesmiddelen, medische hulpmiddelen of andere gezondheidsproducten, te delen met patiënten en/of apothekers via Phil.
    *Brochures, folders, gebruiksaanwijzingen, instructiefilmpjes, animaties, links naar webinars, online vorming of websites … 
     
  • Garantie op een optimale zichtbaarheid van uw informatief en educatief materiaal bij 90% van de Belgische officina-apothekers. 
     
  • De apothekers ondersteunen in hun dagelijkse praktijk zodat zij de beste farmaceutische zorgen kunnen bieden aan hun patiënten bij de aflevering van een geneesmiddel of ander gezondheidsproduct. 

Ready to connect? 

U ontwikkelt informatief en ondersteunend materiaal voor patiënten of apothekers? Contacteer ons om uw materiaal vlot te verspreiden via Phil Connect.

Pascal Dohrn

Solutions Developer

Recent

Toon alle
Boost uw bereik met ons op Pharmanology

Wij gaan naar Pharmanology en nemen mee … uw materiaal in Phil! Op de vakbeurs van de apothekers pakken we uit met de rijkdom aan informatie die Phil bevat.

GGG COPD: een nieuwe dienst in de apotheek

Chronisch obstructief longlijden (COPD) is een ongeneeslijke ziekte die in ons land meer dan 700.000 mensen treft. Het GGG COPD omvat het begeleiden van patiënten bij het correct gebruik van hun medicatie en het aanvullen van hun kennis over hun aandoening en hun behandeling. Integreer uw informatief materiaal via Phil Connect om de apotheker en de patiënt hierbij te ondersteunen.

Apothekers gebruiken nieuw patiëntenmateriaal via Phil Connect!

We delen regelmatig uw ondersteunende en digitale apotheek -en patiëntenmaterialen in Phil. Zo kan de apotheker nu ook nieuw patiëntenmateriaal voor twee zelfinjecties in onze applicatie terugvinden.