Solutions by APB

Wij kennen de apotheeksector als geen ander. Maak gebruik van onze unieke expertise om uw onderneming te doen groeien. We garanderen een complete aanpak en een gepersonaliseerde oplossing dat beantwoordt aan uw noden.

{{currentNode.prefix}}

Zie resultaat

Recent

Toon alle
Uw DHPC verspreidt u best via APB

Onze aangepaste adverteermogelijkheden maken de snelle verspreiding van een Direct Healthcare Professional Communications (DHPC) mogelijk. Online en offline, recht naar de apotheker.

Phil Praktisch: toegang tot RenAdaptorĀ®

Raadpleeg via Phil de juiste dosisaanpassingen bij nier- en leverinsufficiëntie met RenAdaptor®, een databank ontwikkeld door experts van het CHR de la Citadelle-ziekenhuis in Luik.

De SAM-gegevens beschikbaar via webservice

APB biedt dagelijkse SAMpublication via webservice aan voor gebruikers van het Tarief voor Ziekenhuizen en het Tarief der Farmaceutische Producten.

A ready-to-go Data Solution?

Om de juiste beslissingen op het juiste moment te kunnen nemen, moet u de dynamiek van uw markt goed begrijpen. Onze gerichte analyses geven u de informatie die u nodig hebt. Ontdek in minder dan 2 minuten onze standaardoplossing, die je precieze antwoorden geeft op 5 essentiële vragen.

Contacteer ons

Solutions Team +32 285 42 17